Gezonder Nederland is dé partner voor jou als werkgever, HR-adviseur of afdelingshoofd om werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk te houden.

Onze focus ligt hierbij op inzetbaarheid, teamoptimalisatie en een gezonde leefstijl. Zowel op organisatieniveau als voor individuele werknemers bieden wij diverse oplossingen op maat en met een netwerk door heel Nederland is er altijd een specialist in de buurt.

Inzetbaarheid

Ben je op zoek naar concrete oplossingen op het gebied van inzetbaarheid, verzuim en preventie? Onze experts kijken graag met je mee welke dienstverlening het beste past bij de situatie van jouw organisatie.

Wil je liever aan de slag met een adviseur die jou ondersteunt in vraagstukken over duurzame inzetbaarheid? Of wil je binnen je team iemand opleiden tot coach op het gebied van duurzame inzetbaarheid, zodat je de kennis zelf in huis hebt? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Teamoptimalisatie

Heb je je wel eens afgevraagd hoe efficiënt jouw team(s) functioneren?

Gezonder Nederland helpt je je personeel onder de loep nemen en zo meer inzicht te krijgen in de aanwezige talenten en persoonlijkheden. Dit helpt je om de samenstelling van je team te optimaliseren wat de werksfeer én productiviteit ten goede komt!

Gezondere leefstijl

Ook biedt Gezonder Nederland handvatten die jouw werknemers helpen bij een gezondere leefstijl, wat hun inzetbaarheid en productiviteit verhoogt. Thema’s waar onze specialisten mee werken zijn gezonde voeding, het verhelpen van overgewicht, stoppen met roken en ontspanning. Naast dat we hier individuele oplossingen op maat bieden, is het ook mogelijk om in groepsverband – bijvoorbeeld met een afdeling – aan de slag te gaan.

Ben je benieuwd wat het Gezonder Nederland-netwerk voor jouw organisatie kan betekenen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.