Over ons

Gezondheid en vitaliteit zijn voor de meeste Nederlanders de belangrijkste voorwaarden voor een goed en gelukkig leven. Met z’n allen kunnen we Nederland elke dag een beetje gezonder maken. Maatwerk en een positieve mindset zijn hierin onmisbare schakels.

In de huidige markt van gezondheid, leefstijl en inzetbaarheid is er een steeds groter wordende behoefte aan integrale oplossingen. Deze behoefte, samen met de ambitie van de ondernemers achter het landelijke franchisenetwerk TIGRA,  heeft geresulteerd in de oprichting van Gezonder Nederland. Vanuit dit platform is het doel om meer impact te maken op een ‘gezonder Nederland’. Niet alleen vanuit de arbeidsgerelateerde kant met TIGRA, maar in de volle breedte richting bedrijven, consumenten, en ook maatschappelijk.

In 2020 zijn de eerste concrete stappen in deze ambitie gezet met de overname van SmokeFree. Op dit moment bestaat de beweging uit vier merken, die elk een eigen specialisme hebben en daarmee aanvullend op elkaar zijn.

Directie van Gezonder Nederland: Leo Wijnsma (links) en Gerko Riedstra - Fotografie: Simon van der Woude

Samen maken we meer impact

Samenwerken heeft altijd in ons bloed gezeten. Dit samenwerken staat centraal binnen Gezonder Nederland. Elk merk een eigen specialisme, een eigen werkgebied, maar toch aanvullend op elkaar. Vanuit deze aanvulling creëren we impact en kunnen we onze ambitie om Nederland een stukje gezonder te maken realiseren.

Aansluiten bij Gezonder Nederland?

Geloof jij ook in de kracht van samen? Wil je ook bijdragen aan een gezonder Nederland? We zijn doorlopend op zoek naar versterking van onze groep. Graag komen we met je in gesprek om te kijken of we onze krachten kunnen bundelen om Nederland nog een stukje gezonder te maken!